Aanmelden rookmelderactie

Wat goed dat u kiest voor (nieuwe) rookmelders! Misschien heeft u nog geen rookmelders in uw woning hangen, misschien zijn ze al wat ouder. Wanneer u uw gegevens in het formulier hieronder invult, zorgen wij dat wij tijdens onze Demo in de Buurt in Wolvega langskomen om gratis twee gekoppelde rookmelders op te hangen.

Het voordeel van gekoppelde rookmelders is dat ze allebei afgaan zodra er één rook detecteert. Zo wordt u extra snel gewaarschuwd bij brand. De Demo in uw Buurt vindt plaats op woensdagmiddag 1 juni. De activiteiten zoals een brandweerdemonstratie en een veiligheidsmarkt zijn op het Van der Sandeplein.

De Demo begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Wij komen in de ochtend (tussen 10.00 uur en 12.00 uur) of in de middag (tussen 13.00 uur en 16.30 uur) bij u langs. Dit is afhankelijk van het dagdeel waarvoor u kiest. Wilt u ervoor zorgen dat u in de ochtend of middag thuis aanwezig bent? Natuurlijk houden wij rekening met de situatie rond corona. We blijven op afstand en zowel u als onze medewerkers zijn vrij om een mondkapje te dragen.

Lees meer: Rookmelders redden levens

Voorwaarden

Aan de actie zijn enkele voorwaarden gekoppeld. Zo moet u woonachtig zijn in Wolvega, moet – één van – u ouder zijn dan 70 jaar en moet u wonen in een eigen woning die gebouwd is voor 2004. Deze woning moet verzekerd zijn bij Univé. Aanmelden kan tot woensdag 25 mei. Maar let op, er zijn maar 80 plekken beschikbaar en vol = vol.

Laat hier uw gegevens achter

U kunt zich opgeven voor de rookmelderactie door hieronder uw gegevens in te vullen. Als de aanmelding goed is gegaan, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.