Aanmelden rookmelderactie

Wat goed dat u kiest voor (nieuwe) rookmelders! Misschien heeft u nog geen rookmelders in uw woning hangen, misschien zijn ze al wat ouder. Wanneer u uw gegevens in het formulier hieronder invult, zorgen wij dat wij tijdens de Demo in uw Buurt langskomen om gratis twee gekoppelde rookmelders op te hangen.

Het voordeel van gekoppelde rookmelders is dat ze allebei afgaan als er één rook detecteert. Zo wordt u extra snel gewaarschuwd bij brand. De Demo in uw Buurt vindt plaats op woensdagmiddag 2 maart. De activiteiten zoals een brandweerdemonstratie en een veiligheidsmarkt zijn op de parkeerplaats op de hoek van De Vlijt en Kleinestraat in Bedum.

De Demo begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Wij komen in de ochtend (tussen 10.00 uur en 12.00 uur) of in de middag (tussen 13.00 uur en 17.00 uur) bij u langs. Dit is afhankelijk van het dagdeel waarvoor u kiest. Wilt u ervoor zorgen dat u in de ochtend of middag thuis aanwezig bent? Natuurlijk houden wij rekening met de coronamaatregelen. We blijven op afstand en zowel u als onze medewerkers zijn vrij om een mondkapje te dragen.

Lees meer: Rookmelders redden levens

Voorwaarden

Aan de actie zijn enkele voorwaarden gekoppeld. Zo is – één van u – ouder dan 65, woont u in een eigen woning die is gebouwd voor 2004 en is deze woning verzekerd bij Univé. Aanmelden kan tot en met woensdag 23 februari. Maar let op vol = vol.

Laat hier uw gegevens achter

U kunt zich opgeven voor de rookmelderactie door hieronder uw gegevens in te vullen. Als de aanmelding goed is gegaan, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.