Taxatiedagen

Bijzondere spullen in huis? Laat ze taxeren tijdens onze Taxatiedagen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis? Geef je dan op voor de Taxatiedag in Assen.

Voorkomen van diefstal

Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die ze in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor jou van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden jouw bijzonderheden tijdens de Taxatiedag niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Aanmelden

Op 25 november 2022 ben je voor de Taxatiedag van harte welkom op het Univé kantoor, Jan Bommerstraat 1, 9402 NR Assen. Tijdens de Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen. Vergeet vervolgens niet op verzenden te klikken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Aanmelden kan uiterlijk tot en met 20 november 2022. Maar wacht niet te lang, want vol is vol!