AED Workshop

AED Workshop Paterswolde

Snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED speelt daarin een cruciale rol. Maar dan is het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten hoe een AED werkt. Daarom biedt TTV Actief in samenwerking met Univé Noord-Nederland een gratis AED-training aan. Wil jij het verschil kunnen maken voor jouw dorpsgenoot? Meld je dan snel aan.

Elke week krijgen 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwacht. Na een hartstilstand zijn de eerste zes minuten cruciaal. Een ambulance kan meestal niet binnen die zes minuten bij een slachtoffer zijn, waardoor een buurt-AED levens kan redden.

Gratis training
De training in Paterswolde vindt plaats op dinsdag 9 april om 19.30 uur, in Ons Dorpshuis, Bahler Boermalaan 4 in Paterwolde. Tijdens de training leer je hoe je moet omgaan met de AED en iemand moet reanimeren. Aan het einde van de training ontvang je een officieel certificaat

Univé en een hartveilig Nederland
Om te kunnen spreken van landelijke dekking zijn er in Nederland nog zo’n 5000 AED’s nodig die dag en nacht bereikbaar zijn. Univé levert daar graag een bijdrage aan. Daarom heeft Univé Noord-Nederland haar 15 winkels in het werkgebied aan de buitenzijde voorzien van een AED. Daarnaast ondersteunen we lokale initiatieven voor buurt-AED’s en bieden we AED trainingen aan.

Locatie

Dinsdag 9 april 2024 om 19.30 AED Paterswolde
Ons Dorpshuis
Bahler Boermalaan 4
9765 AP Paterswolde

Helaas, deze AED-training zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Mochten we in de toekomst weer een AED-training in jouw omgeving organiseren dan ontvang je van ons wederom een mail met een uitnodiging.