Bewegen: gezond én leuk

Kom in beweging! Het helpt je gezond te blijven, je goed te voelen en (nieuwe) mensen te leren kennen. Omdat bewegen niet alleen goed voor je is, maar ook nog eens hartstikke leuk hebben we verschillende sportevenementen waar je als UNN-medewerker gratis aan mee kunt doen!

Bewegen is gezond én leuk. Als Supporter van Sport zijn we dan ook ieder jaar partner van tientallen lokale sportevenementen en -initiatieven. Ook organiseren we soms zelf een activiteit, zoals een wandeltocht voor het hele gezin.

Hardlopen, wandelen, zwemmen of fietsen

Van de City Swim Appingedam tot de 4 Mijl van Assen en van zelfverdedigingslessen tot de fietsvierdaagse in Eelde: je kunt als UNN-medewerker gratis deelnemen. Hieronder vind je een overzicht van de komende activiteiten. Aanmelden kan door op de activiteit van jouw keuze te klikken. Je komt dan op een andere pagina terecht waar je je gegevens in kunt vullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Aanmelden

Aanmelden kan door op de activiteit van jouw keuze te klikken. Je komt dan op de website van het evenement of de organisator terecht. Hier kun je je gegevens invullen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de organisatie. Het inschrijfgeld kun je via AFAS declareren. Voor hardloop- en wandelevenementen geldt dat je dan wel in Univé-shirt deelneemt. Zo’n shirt kun je bestellen door te mailen naar 285-ledenzaken@unive.nl. Vergeet niet je maat door te geven. Nieuwsgierig wie er meedoen en/of aanmelden klik op “aanmelden”.

Supporter van Sport

Ken jij een sportevenement dat wel wat ondersteuning kan gebruiken? Wijs de organisatie dan op de volgende pagina: unive-noordnederland.nl/sponsoraanvraag/

Uitgelicht

14 mei – 3 Provinciëntocht
Aanmelden