Bewegen: gezond én leuk

Bewegen is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens hartstikke leuk. Het helpt je gezond te blijven, je goed te voelen en (nieuwe) mensen te leren kennen. Daarom ondersteunen we als Supporter van Sport verschillende sportverenigingen én evenementen.

Speciale hardloopclinics

Zo organiseren we bijvoorbeeld voorafgaand aan verschillende hardloopevenementen in de regio speciale hardloopclinics. Deze clinics helpen jou als Univé-lid onder begeleiding toe te werken naar deelname aan een evenement als de Leekster Lenteloop en de 4 Mijl van Assen. Hardloopervaring is niet nodig. Naast de looptrainingen worden ook onderwerpen als kleding, goed schoeisel en gezonde voeding meegenomen.

Ondersteunen van evenementen

Daarnaast ondersteunen we verschillende (hardloop)evenementen zoals het crosscircuit door het Hondsrug UNESCO Global Geopark en frame running bij Groningen Atletiek. Soms doen we dat met een financiële bijdrage, een andere keer door zelf actief mee te helpen.

Aanmelden

Ben je lid van Univé Noord-Nederland en wil je je aanmelden voor één van onze sportevenementen of -activiteiten? Hieronder vind je een overzicht van de komende activiteiten. Aanmelden kan via ons formulier en we zetten je aanmelding door naar de organisatie van het evenement.

Supporter van Sport

Univé vindt sporten en bewegen ontzettend belangrijk. We zijn dan ook niet voor niets Supporter van Sport! Univé is ieder jaar partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven. Kijk voor meer informatie op: unive-noordnederland.nl/sponsoraanvraag/