Interessante sprekers en volop netwerkmogelijkheden in een zomerse setting. Bezoek op vrijdag 28 juni met Univé Inspireert De Groninger Haringparty. Als zakelijk lid van Univé Noord-Nederland kun je je met korting aanmelden. Zo kost een ticket geen €59,75, maar slechts €45,- (exclusief btw).

De Groninger Haringparty vindt dit jaar plaats bij De Rietschans in Haren. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Een onderdeel van het programma is Univé Inspireert. Tijdens Univé Inspireert nemen experts jou als ondernemer mee in de uitdagingen van vandaag de dag en natuurlijk die van de toekomst.

Univé Inspireert
Tijdens De Groninger Haringparty zijn die experts Marianne Timmer (voormalig schaatskampioen) en Hans Nijland (oud-directeur van FC Groningen). Zij nemen jou mee in de wereld van topsport en ondernemerschap. Hoe bind je de juiste mensen aan jouw onderneming? En hoe ga je om met mentale druk en vitaliteit? Een unieke gelegenheid om te leren van ervaren professionals!

Kosten en aanmelden
Naast een standaardticket, kun je ook kiezen voor een ticket inclusief deelname aan de BBQ. Als Univé-lid betaal je dan €55,- in plaats van €72,50 (exclusief btw). Aanmelden kan via de knop hieronder. Je komt dan uit op de website van De Groninger Haringparty. Bij het aanmelden heb je een exclusieve kortingscode nodig. Deze kortingscode heb je van ons ontvangen via een mail of appje. De kortingscode kun je invoeren zodra je een ticket in het winkelwagentje hebt gestopt.

Meer weten?
Tijdens De Groninger Haringparty zijn er uiteraard verschillende zakelijk adviseurs aanwezig die jou als ondernemer kunnen helpen bij tal van zaken. Spreek ze gerust aan. Heb je vooraf vragen? Of kunnen we jou ergens anders meehelpen? Stuur dan een mail naar <mail zakelijk advies> of bel naar <telefoonnummer zakelijk>. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen