Aanmelden Kinder EHBO Zuidlaren

Wist jij dat er ieder jaar ongeveer 140.000 kinderen na een ongeluk rondom huis op de spoedeisende hulp belanden? Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als er iets met een kind gebeurt. Daarom bieden wij in Zuidlaren een gratis workshop Kinder EHBO aan!

Een ongeluk zit in een klein hoekje, helemaal bij kinderen. Hoe moet je handelen bij een botbreuk, valpartij, koorts of insult? Of bij een bloeding, verslikken of stikken? Na de workshop weet jij wat je moet doen. Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen. Vergeet vervolgens niet op verzenden te klikken.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Let op! Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol! Vragen? Kom gerust langs in onze winkel in Zuidlaren (Marktstraat 9).

Datum en locatie

De workshop vindt op dinsdag 26 september plaats in Multifunctioneel Centrum De Ludinge in Zuidlaren (Ludinge 4). Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De workshop zelf begint om 19.30 uur. We verwachten rond 22.00 uur klaar te zijn.

Certificaat ophalen in de winkel

Je ontvangt een certificaat en een Kiss-of-Life, een beademingsdoekje. Beide kun je de dagen na de workshop ophalen in de Univé-winkel aan de Marktstraat 9.

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden.