Je hebt van ons een mail gekregen over de Univé Familiedagen bij De Drentse Koe in Ruinerwold. Deze familiedagen zijn speciaal voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.  Schrijf je vóór donderdagmiddag 25 april om 12.00 uur in voor gratis entreekaarten voor 24, 25 of 26 mei. We kunnen 1000 kaarten weggeven. Mocht er meer interesse zijn, dan gaan we loten.

Via onderstaand formulier kun je tot maximaal zes kaarten bestellen voor jouw gezin (dus ouders en kinderen).

Waarom doet Univé dit?
Allereerst: we zijn blij met onze leden. Dit jaar bestaat Univé 230 jaar. Zonder onze leden was dat nooit gelukt. Daarom willen we graag iets terugdoen en onze leden verrassen met een leuk dagje uit. De actie is exclusief voor leden van Univé Noord-Nederland met één of meerdere kinderen onder de 12 jaar die toestemming hebben gegeven voor het ontvangen van onze mailingen.

Hoe gaat het na aanmelding verder?
Aanmelden kan tot donderdag 25 april, 12.00 uur. Uiterlijk vrijdag 3 mei krijg je van ons bericht. De entreekaarten zijn persoonsgebonden. Deze zijn dus niet overdraagbaar en ruilen is niet mogelijk, ook niet voor een andere datum.

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden
Wil je meer weten over de Univé Familiedagen bij De Drentse Koe? Bekijk dan onze actievoorwaarden of lees onze veelgestelde vragen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Univé Familiedagen is niet meer mogelijk.