Kennismaken met crosslopen? Meld je aan voor de informatieavond!

Hardlopen over onverharde paden en dwars door de prachtige natuur op de Hondsrug: het Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit maakt het mogelijk. Ben jij benieuwd of crosslopen ook wat voor jou is? Ontdek het tijdens de kennismakingsbijeenkomst op woensdag 11 oktober!

De informatieavond in Rolde neemt je mee langs alle aspecten van het onverhard hardlopen. Er zijn presentaties over voeding voor sporters, geschikte schoenen en kleding en topmarathonloper Tom Hendrikse uit Assen deelt zijn ervaringen. Natuurlijk komt ook het Unesco Geopark Hondsrug Crosscircuit aan bod én ga je ervaren hoe het is om hard te lopen over onverharde paden.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 6 oktober.

Het programma
De informatieavond begint om 18.30 uur en vindt plaats in MFC Boerhoorn in Rolde (Adres: Zuides 50). Daarna is het zo’n 10 minuten inlopen naar de zandverstuiving. Daar vindt de kennismaking met crosslopen plaats. Vergeet dus niet om jouw hardloopkleding mee te nemen! Rond 19.15 uur ben je weer terug bij De Boerhoorn voor het andere deel van het programma dat rond 20.30 uur is afgelopen. Daarna is er – onder het genot van een hapje en een drankje – tijd voor vragen en een verdere kennismaking.

Aanmelden

Je kan je niet meer aanmelden voor de informatieavond