Mantelzorger? Win kaarten voor het Hello Festival

Wij vinden mantelzorgers echte toppers. Daarom willen wij hen met kaarten voor het uitverkochte Hello Festival in Emmen graag bedanken voor wat ze doen. Helaas hebben wij niet genoeg kaarten om iedere mantelzorger in ons werkgebied te verrassen. Daarom verloten we 5 x 2 kaarten onder de mensen die iemand anders of zichzelf hebben opgeven. Aanmelden kan tot en met zondag 4 juni via het formulier onder aan deze pagina!

Hello Festival

Van Madness en Nena tot Suzan & Freek en Kris Kross Amsterdam: het programma van Hello Festival – zaterdag 10 juni in Emmen – biedt voor elk wat wils. Bij Hello Festival draait het allemaal om saamhorigheid, gezelligheid, dansen en plezier maken. Meer informatie over het festival is hier te vinden.

Mantelzorg

In Nederland geven zo’n 5 miljoen mensen mantelzorg. Dat betekent dat zij zorgen voor een ouder of een partner, een gehandicapt kind of een andere dierbare. Mantelzorg kan tijdelijk zijn, maar ook langdurig en intensief. En hoewel je het uit liefde doet, kan het op je drukken, veel van je vragen en je leven flink beïnvloeden. Daarom vinden wij dat mantelzorgers een leuke dag uit verdienen!

Actievoorwaarden
Aan de winactie zijn enkele voorwaarden gekoppeld. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn en woonachtig zijn in het werkgebied van Univé Noord-Nederland. Door mee te doen maak jij of de persoon die je hebt aangemeld kans op twee kaarten voor het uitverkochte Hello Festival. Door deelname aan de actie ga je akkoord dat wij jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailgegevens gebruiken voor deze winactie. Winnaars krijgen op maandag 5 juni persoonlijk bericht.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met zondag 4 juni!

Je kunt je niet meer aanmelden