Doe mee met de Landelijke Opschoondag op 23 maart

En word net als Univé Supporter van Schoon

We willen het allemaal: een schone buurt. Een buurt zonder zwerfafval. Maar zwerfafval verdwijnt alleen als iemand het opruimt. Daarom gaan we op zaterdag 23 maart samen aan de slag tijdens de Landelijke Opschoondag en maken we onze omgevingen zwerfafvalvrij. Help jij ook mee?

We zorgen zelf dat het afval op straat belandt, maar zijn ook zelf de oplossing. Zwerfafval staat al sinds jaar en dag in de top drie van ergernissen onder Nederlanders. Met de Landelijke Opschoondag wil Nederland Schoon aandacht vragen voor dit probleem en de uiteindelijke oplossing: schoonhouden. Want als we geen afval op de grond gooien, hoeven we het ook niet op te ruimen.

Univé & Nederland Schoon

Univé is partner van de Landelijke Opschoondag. Daarom gaan we op 23 maart natuurlijk ook zelf aan de slag. Naast dat medewerkers in hun eigen buurt zwerfafval gaan opruimen, vragen we jou, jouw vereniging of jouw buurt aan te haken om zo samen Nederland een stukje schoner te maken.

Word ook Supporter van Schoon!

Wil jij aansluiten bij één van onze opruimacties? Of zelf een opruimactie – bijvoorbeeld samen met buren, familieleden, vrienden of de (sport)vereniging – opstarten? Wij helpen je graag met gratis afvalgrijpers en afvalzakjes. Na aanmelding van jouw actie kun je deze opruimmaterialen ophalen bij de Univé-winkel in jouw buurt. Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar acties@unive.nl.

Aanmelden

Aanmelden kan door hieronder je gegevens in te vullen, dan nemen we contact met je op:

"*" geeft vereiste velden aan

Soort actie*
Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor dit evenement.