Kerstdiner speciaal voor mensen met Parkinson

Dinsdag 12 december in Zuidlaren

In juni vond voor het eerst een wijkdiner plaats voor mensen met Parkinson. Tijdens het diner bleek al snel dat er behoefte was om dit vaker te doen. Daarom komt er een vervolg! Op dinsdag 12 december vindt er in Wijkrestaurant Zuidend (Dennenoord, E36) in Zuidlaren tussen 14.00 uur en 16.00 uur een kerstdiner plaats, speciaal voor mensen met Parkinson.

Het diner begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur en staat volledig in het teken van kerst. Net als in juni, wordt het diner georganiseerd door Univé Noord-Nederland, Lentis en Distrivers. Voor het kerstdiner vragen we een eigen bijdrage van €10,- per persoon. Heb jij Parkinson en is dit wijkdiner iets voor jou? Meld jezelf en eventueel een introducé aan. Ken jij iemand met die diagnose? Neem hem of haar mee en meld jullie samen aan voor het wijkdiner.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Natuurlijk ben je ook van harte welkom met een dieet. Dit kun je op het aanmeldformulier aangeven. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen? Of lukt iets niet? Bel dan van maandag tot en met donderdag naar Wijkrestaurant Zuidend via 050-4097226. Dit kan tussen 9.00 tot 11.00 uur en tussen 13.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden voor het kerstdiner is niet meer mogelijk.