Gratis schaatsclinics voor kinderen t/m 12 jaar

Leren schaatsen van de profs? Het kan dinsdagochtend 2 januari op de ijsbaan op het Koopmansplein in Assen. Daar geven verschillende professionele marathonschaatsers namelijk twee gratis clinics aan kinderen tot en met 12 jaar oud. Ondertussen neemt voormalig schaatscoach Alida Pasveer wachtende (groot)ouders mee in de wereld van het marathonschaatsen.

Muts en handschoenen verplicht, schaatsen zijn aanwezig
Voor de clinics krijgen deelnemers schaatsen in bruikleen. Eigen schaatsen meenemen is dus niet mogelijk. Het dragen van een muts en handschoenen is verplicht. Per clinic kunnen er maximaal 25 kinderen meedoen. We vragen deelnemers een half uur van tevoren aanwezig te zijn zodat er voldoende tijd is voor het aantrekken van bijvoorbeeld de schaatsen.

Aanmelden

De clinics zijn alleen voor leden van Univé Noord-Nederland. Aanmelden kan door hieronder de gegevens van jouw kind in te vullen. Vergeet vervolgens niet op verzenden te klikken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Wil je meerdere kinderen aanmelden? Je kunt het formulier meerdere keren invullen.

Aanmelden kan tot en met 27 december 2023. Maar wacht niet te lang, want vol = vol!

Helaas, je kunt je niet meer aanmelden voor een clinic.