Gratis schaatsclinics voor kinderen

Leren schaatsen van echte profs? Het kan op maandag 2 januari op het Koopmansplein in Assen en op woensdag 4 januari op de Kunststofijsbaan in de sporthal van Uithuizen. Daar geven schaatsers van Team DGS namelijk gratis clinics aan kinderen tot en met 12 jaar oud. Coach Alida Pasveer neemt ondertussen wachtende (groot)ouders mee in de wereld van het marathonschaatsen.

Muts en handschoenen verplicht, schaatsen zijn aanwezig
Voor de clinic krijgen deelnemers schaatsen in bruikleen. Eigen schaatsen meenemen is dus niet mogelijk. Het dragen van een muts en handschoenen is verplicht. Per clinic kunnen er maximaal 25 kinderen meedoen. We vragen deelnemers een half uur van tevoren aanwezig te zijn zodat er ruimte is voor het aantrekken van bijvoorbeeld de schaatsen.

Uithuizen: vrij schaatsen voor Univé-leden tot 12 jaar
Op zoek naar een leuk uitje in de kerstvakantie? Op woensdagmiddag 4 januari kunnen Univé-leden tot 12 jaar gratis schaatsen op de Kunststofijsbaan in Uithuizen (Sportcentrum de Mencke). Tijdens het schaatsen is het dragen van een muts en handschoenen verplicht. Ook krijg je schaatsen in bruikleen.

Aanmelden

Aanmelden kan door hieronder de gegevens van jouw kind in te vullen. Vergeet vervolgens niet op verzenden te klikken. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Wil je meerdere kinderen aanmelden? Je kunt het formulier meerdere malen invullen.

Aanmelden kan tot en met 27 december 2022. Maar wacht niet te lang, want vol = vol!

De clinic in Assen is vol. GIJS organiseert ook clincis. Hiervoor kun je terecht bij GIJS IJshockey via deze link.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.