Taxatiedagen

Bijzondere spullen in huis? Laat ze taxeren tijdens onze Taxatiedagen

Ieder voorwerp heeft zijn verhaal. Toch hebben we meestal niet door wat voor bijzonderheden we in huis hebben. Daarom organiseert Univé Noord-Nederland verschillende gratis Taxatiedagen. Heb jij gouden of zilveren voorwerpen en sieraden of andere bijzondere spullen in huis en ben je benieuwd naar het verhaal achter die voorwerpen? Geef je dan op voor één van onze Taxatiedagen!

Voorkomen van diefstal

Met de Taxatiedagen willen we mensen bewustmaken van de waardevolle spullen die we in huis hebben en zo indirect bijdragen aan het voorkomen van diefstal. Want als voorwerpen voor je van waarde zijn, wil je er ook zorgvuldig mee omgaan. Daarom worden jouw bijzonderheden tijdens de Taxatiedag niet alleen op waarde geschat, je krijgt ook advies over documentatie, opslag en beveiliging van waardevolle spullen.

Aanmelden

Tijdens een Taxatiedag kun je maximaal twee voorwerpen gratis laten taxeren. In het overzicht hieronder zie je de Taxatiedagen die op de planning staan. Aanmelden kan door op de Taxatiedag in jouw regio te klikken. Je komt dan op een andere pagina terecht waar je je gegevens in kunt vullen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging.