De nieuwe Epke, Sanne of Simone? Meld jouw kind aan voor de gratis turnclinic

Wil jouw kind graag de nieuwe Epke Zonderland, Sanne Wevers of misschien Simone Biles worden? Op vrijdagmiddag 7 juni geven de trainers van turnvereniging STUGG twee gratis clinics aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud. Een mooi moment om kennis te maken met turnen!

Exclusief voor leden
De clinics vinden plaats in de Gymzaal Vestdijklaan (Vestdijklaan 1) in Groningen en zijn exclusief voor leden van Univé Noord-Nederland. Aan beide clinics kunnen 25 kinderen meedoen. En extra leuk: als jouw kind na de clinic enthousiast is, kan hij of zij zich aanmelden voor een proefles bij gymnastiekvereniging Turnstad Groningen.

Aanmelden
De eerste clinic is van 14.00 uur tot 15.00 uur, de tweede van 15.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden kan tot en met vrijdag 31 mei via onderstaand formulier. Maar wacht niet te lang, want vol is vol. In het aanmeldformulier vragen we om jouw klantnummer. Dit nummer vind je in de Univé App, in Mijn Univé of boven aan bijvoorbeeld nota’s.

Waarom doet Univé dit?
Sporten en bewegen is leuk! Die boodschap willen we aan zoveel mogelijk mensen meegeven. Als Supporter van Sport ondersteunen we dan ook verschillende lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven en bieden we regelmatig gratis sportclinics voor kinderen aan.

Aanmelden