Univé4Wheels

Wat is Univé4Wheels?

Univé4Wheels is een optocht van bijzondere voertuigen op het grootste gratis festival van Nederland: het TT Festival. De Univé4Wheels is een optocht van bijzondere voertuigen. Zo rijden er oldtimers mee, bijzondere exemplaren van lokale autodealers, voertuigen van hulpdiensten, future cars op het gebied van duurzaamheid, agrarische voertuigen en een ‘powerblok’ van machtige voertuigen met veel pk’s.

En jij kunt meerijden in deze unieke tocht!

Waarom doet Univé dit?

Univé is een coöperatieve verzekeraar en staat midden in de samenleving. Wij zijn maatschappelijk betrokken en een sociale partner bij veel evenementen in de omgeving. Univé4Wheels is een nieuw concept wat bij Univé past als verzekeraar, betrokken partner en sponsor. Graag laten wij daarom ons gezien in Assen tijdens de Univé4Wheels; een leuk evenement voor het hele gezin.

Univé4Wheels

Een rondrit door de binnenstad van Assen met verschillende categorieën:

  1. Legervoertuigen
  2. Oldtimers
  3. Hulpdiensten (politie, brandweer, ambulance, sleepdiensten etc)
  4. Autodealers uit Assen met het oudste en nieuwste model
  5. Safety cars TT circuit
  6. Duurzaamheid (ook autodealers Assen met duurzame model)
  7. Powerblock (machtige landbouwwerktuigen met veel PK’s)

Programma

17.15 – 18.00 uur: Binnenkomst voertuigen (fotomoment)
18.00 – 18.30 uur: Oplijnen voertuigen
18.30 – 19.30 uur: Tour Univé4wheels
19.30 – 21.00 uur: Einde tour
(mogelijkheid parkeren tot 21.00 uur aan de Vaart ZZ)

Informatie over het festival

Het TT Festival is een GRATIS toegankelijk meerdaags festival in het centrum van Assen. De tofste bands en meest uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland staan op de verschillende podia. Uiteraard ontbreekt ook motorvermaak niet in de programmering. De binnenstad van Assen wordt tijdens het festival op z’n kop gezet door zo’n 200.000 bezoekers. Het TT Festival is dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber!

Inschrijven

Route door de binnenstad

De Univé4Wheels start om 18:30 uur bij de Mercuriusgarage en rijdt via de Weiersstraat, Collardslaan, Zuidersingel, Oostersingel, Noordersingel, Gedempte Singel, Koopmansplein. De route wordt een aantal keer gereden. Na afloop van de route wordt een aantal voertuigen opgesteld op de Vaart ZZ, zodat deze nog eens nader te bewonderen zijn.

Route door de binnenstad