Univécafé

Kom vrijmibo’en in het Univécafé

Wil jij je werkweek goed afsluiten? Betreed dan het leukste café in eigen huis, waar je zelf je drankje moet meenemen (en dus nooit hoeft te Bobben), (nieuwe) collega’s leert kennen en je vol ideeën weer wegkomt.

De deuren van het digitale en maandelijkse Univécafé gaan open om 15.30 uur en sluiten een uur later weer. Het café wordt gerund door acht sleutelhouders (van iedere RU één) en geleid door barkeeper en gastheer Rico Bakker. Rico is keynotespreker, expert op het gebied van patroondoorbrekend denken en bekend van De Slechte Ideeën Podcast.

Aanmelden

De eerstkomende editie staat gepland op vrijdag 19 november. Ben jij erbij? Meld je dan aan door hieronder je gegevens in te vullen. We sturen je vervolgens via de mail een bevestiging en de link naar het Univécafé.

Waarom het Univécafé?

We doen binnen de verschillende RU’s ontzettend veel mooie dingen. Zonde eigenlijk dat we deze goede ideeën niet altijd met elkaar delen. Als levendige ledenorganisatie werken we lokaal en dichtbij, met de behoefte van onze leden als uitgangspunt. Willen we dat zo goed mogelijk (blijven) doen, moeten we leren van elkaars lokale ontmoetingen en organisatiekracht en delen hoe we de ledenorganisatie zichtbaar maken. Zodat we samen nog veel meer kunnen betekenen voor onze leden.

In het digitale Univécafé staan iedere maand één of twee initiatieven of RU’s centraal. Klaar om – op een leuke manier – ideeën te delen en zo elkaar te informeren én te enthousiasmeren. Want waarom zouden we telkens het wiel opnieuw moeten uitvinden?

Maandelijks café

Tot en met juni 2022 vinden er in het Univécafé zeven vrijmibo’s plaats. Iedere editie (15.30 uur tot 16.30 uur) runt een andere RU het Univécafé. We hopen de deuren van het café ook af en toe op locatie te kunnen openen. De eerste twee edities zijn alleen voor de Ambassadeurs/sleutelhouders. Daarna gaat het café open voor alle collega’s die op de hoogte wil blijven van de Levendige Ledenorganisatie.