Vitaliteitsprogramma 2024

Vitaal zijn betekent dat je bruist van energie, fysiek fit bent en mentaal en emotioneel in balans bent. Je zit lekker in je vel, hebt passie voor je werk en plezier in het leven. Als je vitaal bent, presteer je vaak beter en kun je beter met veranderingen omgaan. Jij bent uniek en iedereen heeft een andere belastbaarheid en maakt gebeurtenissen in het leven mee die van invloed kunnen zijn op vitaliteit, werk en leven. Vitaliteit betekent dus maatwerk en UNN zorgt voor een vitale werkomgeving die jou ondersteunt en aanmoedigt tot een gezonde leefstijl en een goede werk/privé balans.

Vitaliteit draagt bij aan je duurzame inzetbaarheid. Hiermee bedoelen we dat je tot op een hoge leeftijd kunt doorwerken, in een goede fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Een gezonde werkcontext is hiervoor van belang, net als de ondersteuning van je direct leidinggevende om je in staat te stellen inzetbaar te blijven. Univé Noord-Nederland heeft daarom een doorlopend vitaliteitsaanbod, dat kan bijdragen aan jouw gezondheid en vitaliteit. Je vindt dit terug op het HR ABC op SharePoint. Aanvullend op het doorlopende vitaliteitsaanbod, bieden we een jaarprogramma aan. In dit programma bieden we vraaggerichte activiteiten en workshops aan die bijdragen aan vitaliteit.

In onderstaande tabel is te zien welke activiteiten en workshops in het programma voor dit jaar zijn opgenomen. Zoals je ziet is er ook nog ruimte voor input vanuit jullie zelf*. Laat je ideeën dus vooral weten door te mailen naar 285-vitaal@unive.nl

Binnenkort kun je via deze pagina, je voor meerdere activiteiten aanmelden! 

*We zijn alvast aan het onderzoeken naar de mogelijkheden om weer een padel clinic te organiseren en of we met elkaar mee kunnen doen aan mud masters teambuilding / wampex. 

 

Vitaliteitsprogramma 2024

Maand Activiteit Wanneer
Januari Fitboutiqs Assen en Zwolle Vanaf nu gehele jaar open voor jou!
Februari Stoppen met roken training

Winterwandeltocht en bedrijvenloop
(Team) Vitaliteitsbingo

Donderdag 1 februari 2024

Zaterdag 3 februari 2024

Maart Gezondheidscheck Assen

Aandacht voor ‘’Week van het geld’’ – Pensioen in Zicht

Leekster Lente Loop

Gezondheidscheck Assen
Gezondheidscheck Assen

Gezondheidscheck Roden
Gezondheidscheck Assen

Donderdag 7 maart 2024

11-15 maart 2024

Zaterdag 16 maart 2024

Maandag 18 maart 2024
Dinsdag 19 maart 2024

Woensdag 20 maart 2024
Dinsdag 26 maart 2024

April Aandacht voor ‘’Week van de overgang’’

Gezondheidscheck Groningen
Gezondheidscheck Meppel
Gezondheidscheck Appingeam

8 – 14 april 2024

Dinsdag 9 april 2024
Woensdag 17 april 2024
Donderdag 18 april 2024

Mei Fiets naar je werkdag

Aandacht voor specifieke behoeften millennials

Donderdag 16 mei 2024

20 – 24 mei 2024

Juni 230 jaar Univé

EK-voetbal poule

Donderdag 13 juni 2024

14 juni – 14 juli 2024

Juli en augustus Ek-voetbal poule 14 juni – 14 juli 2024
September 4 Mijl van Assen

Nationale Vitaliteitsweek en week van het werkgeluk

Zaterdag 21 september 2024

23-27 september 2024

Oktober Stoppen met roken training Datum volgt
November Week van de Werkstress 11-15 november 2024
December Winterfeest – Bedrijfscurling Winters Assen Datum volgt

Aanmelden

Fitboutiqs Assen en Zwolle
Vanaf nu gehele jaar open voor jou!

Maak hier jouw afspraak voor de eerste proeftraining in Assen
Maak hier jouw afspraak voor de eerste proeftraining in Zwolle
Hidden
Februari
Leekster Lente Loop
Hidden
Oktober
Op dit moment is nog niet bekend door welke partij we dit jaar de stoppen met roken cursus laten verzorgen. Hierover informeren we jullie op een later moment. Weet je nu al wel dat je graag wil stoppen met roken en hier graag hulp bij wil hebben? Meld je dan nu alvast aan via deze pagina.
Hidden
Informatie en datum volgt (vind in ieder geval in oktober plaats)
Informatie en datum volgt (vind in ieder geval in oktober plaats)
Hidden
November
In de week van de werkstress organiseren we een workshop over energiemanagement. Want we zijn druk, bewust en onbewust! Onze hersenpan maakt overuren. Hierdoor hebben we steeds vaker last van stress- en burn-out klachten. Deze workshop staat in het teken van het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Je wordt je bewust van je eigen patronen, leert stress-symptomen en signalen van je lichaam herkennen én op welke wijze je stress kunt reduceren.
Hidden
December
Tegenwoordig zijn we gewend geraakt schermen te gebruiken bij veel van onze alledaagse handelingen. Daar is op zich niets mis mee. Dat je met een laptop productiever kan zijn dan met alleen pen en papier zullen weinig mensen betwisten. Waar het voor veel mensen begint te wringen, is wanneer schermtijd niet productief is. 
Een moment van afleiding is fijn en soms zelfs nodig maar het blijft zelden bij een kort moment. Met name smartphone gebruik is voor velen doorgeslagen in een telefoonverslaving. Doe jij, samen met je team, mee aan de challenge om je schermtijd te verminderen en je tijd te besteden aan andere dingen? 

Meer informatie over deze challenge volgt.
Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze evenementen.