Zin in een leuk avondje uit?
Meld u aan voor ons wijkdiner!

Een gezellig etentje met leeftijdsgenoten, een bingo met leuke prijzen en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten of gezellig bij te kletsen. Klinkt dat als muziek in uw oren? Meld u dan aan voor het wijkdiner in verzorgingshuis Bernlef.

Daar organiseren we namelijk op donderdagavond 28 maart speciaal voor senioren uit de omgeving van het verzorgingshuis Bernlef (Antaresstraat 45 in Groningen) een diner. Het is een mooi moment om (nieuwe) mensen te ontmoeten of met oude bekenden bij te kletsen en om kennis te maken met de faciliteiten van Bernlef. Want ook als buurtbewoner kunt u in het woonzorgcentrum terecht voor allerlei zaken, zoals leuke activiteiten of voor een hapje eten in het restaurant.

Aanmelden
Het wijkdiner kost €5,-. Dit kunt u voor het diner en ter plekke betalen. Wilt u bij het diner aanwezig zijn? Aanmelden kan tot en met donderdag 21 maart via onderstaand formulier. Maar let op, er zijn maar 80 plekken beschikbaar en vol is vol. Wacht dus niet te lang. Lukt het aanmelden via de pagina niet? Geen probleem. Bel gerust naar 0592-367111. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.

Programma
16.00 uur           Ontvangst met koffie, thee en gebak
16.30 uur           Bingo met Henk de Haan
18.00 uur           Diner in samenwerking met Restaurant Bernlef
19.30 uur           Einde

Aanmelden

Aanmelden voor het WijkDiner is niet meer mogelijk.