Wijkdiner speciaal voor mensen met Parkinson

Dinsdag 13 juni in Zuidlaren

Parkinson is de snelstgroeiende hersenziekte ter wereld en komt voor onder jong en oud. Voorkomen kunnen wij helaas niet. Wel kunnen we mogelijk maken dat lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten en samen een bijzondere middag kunnen beleven tijdens een diner.

Daarom organiseren Univé Noord-Nederland, Lentis en Distrivers op dinsdag 13 juni een Wijkdiner in Wijkrestaurant Zuidend (Dennenoord, E36) in Zuidlaren. Het diner begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Het wijkdiner is gratis. Heb jij Parkinson en is dit wijkdiner iets voor jou? Meld jezelf en eventueel een introducé aan. Ken jij iemand met die diagnose? Neem hem of haar mee en meld jullie samen aan voor het wijkdiner.

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Natuurlijk ben je ook van harte welkom met een dieet. Dit kun je op het aanmeldformulier aangeven. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen? Of lukt iets niet? Bel dan van maandag tot en met donderdag naar Wijkrestaurant Zuidend via 050-4097226. Dit kan tussen 9.00 tot 11.00 uur en tussen 13.00 tot 16.00 uur.