Een gezellig etentje met leeftijdsgenoten, een bingo met leuke prijzen en een prachtig optreden van een koor. Klinkt dat als muziek in uw oren? Meld u dan aan voor één van onze gratis wijkdiners!

Op verschillende plekken in de regio organiseren we speciaal voor senioren uit de omgeving van een woonzorgcentrum een diner. Dit diner is geheel gratis. Het is een mooi moment om (nieuwe) mensen te ontmoeten of met oude bekenden bij te kletsen en om kennis te maken met de faciliteiten van het woonzorgcentrum. Want ook buurtbewoners kunnen in het woonzorgcentrum terecht voor allerlei zaken, zoals leuke activiteiten of voor een hapje eten in het restaurant.

Aanmelden

Het wijkdiner is gratis, net als de activiteiten voor en na het diner. Ook met een dieet bent u natuurlijk van harte welkom en als u geen vervoer hebt, regelen we dat graag voor u. Wilt u bij het diner aanwezig zijn? Aanmelden kan door hieronder op de locatie van uw voorkeur te klikken. Er opent dan een nieuw venster waarop u uw gegevens in kunt vullen. Wacht niet te lang met aanmelden, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol is vol. 

Lukt het aanmelden via de pagina niet? Geen probleem. Bel gerust naar 0592-367111. Eén van onze medewerkers helpt u graag verder.