Jouw huis: de plek waar je thuis bent, uitrust en plezier maakt. Waar je je veilig voelt en je dierbare spullen staan. Jouw huis waar je zuinig op bent. Maar hoe voorzichtig je ook bent, er is altijd kans op schade. Met onze woonverzekeringen weet je zeker dat jouw spullen goed verzekerd zijn én dat je snel geholpen wordt als je schade hebt. Zo zorgen we er samen voor dat jij zorgeloos woont!

En het afsluiten van een woonverzekering is nu helemaal aantrekkelijk, want je krijgt nu een preventiecheque van maximaal € 75,- cadeau. Je kunt de cheque besteden aan rookmelders, koolmonoxidemelders of aan een van onze diensten van Veilig Wonen (1 jaar geldig). Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze adviseurs kijken graag met je mee welke verzekeringen het beste bij jou passen en vertellen je graag meer over de extra’s die je bij het afsluiten van een woonverzekering ontvangt.

Als je hieronder jouw gegevens invult nemen onze adviseurs zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. De velden met een ster zijn verplicht. Je gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt.