Vraag een gratis zonnebranddispenser aan

Vraag jouw gratis zonnebranddispenser aan
Wil jij het terrein van jouw sportvereniging of de speeltuin ook voorzien van een zonnebranddispenser? Of het zwembad in jouw dorp? Of werk jij bij een kinderopvang, horecagelegenheid of bijvoorbeeld een kinderboerderij? Via het formulier onder aan deze pagina kun je een zonnebranddispenser aanvragen. Je ontvangt dan van één van onze adviseurs een dispenser en één navulflacon. (Let op: op = op!)

*Deze actie geldt alleen voor organisaties in het werkgebied van Univé Noord-Nederland

Gezondheid voorop
De terrassen zitten weer vol en de buitenbaden zijn weer open. Dat kan maar één ding betekenen: de zon schijnt! En hoe lekker dat ook is, soms genieten we er iets te veel van. De zon kan namelijk ook gevaarlijk zijn voor onze huid. Daarom hebben we bij ruim 100 locaties in de regio – zoals zwembaden, horecagelegenheden, sportverenigingen en speeltuinen – zonnebranddispensers geplaatst. Zo kunnen bezoekers zich gratis insmeren.

De zonnebranddispenser

Hier vind je de zonnebranddispensers
Met het beschikbaar maken van gratis zonnebrand willen we samen met jou de kans op huidkanker verkleinen. Wil je meer weten over de actie? Of ben je benieuwd naar waar de zonnebranddispensers te vinden zijn? Klik dan op de knop:

Blijf alert bij hitte
De zomers worden steeds warmer en droger. Dat heeft niet alleen invloed op de natuur, maar ook op de warmte in huis en op onszelf. Wat kun je doen tijdens extreme warmte? En hoe hou je het hoofd koel? Op een speciale pagina delen we een aantal tips:

Aanmelden

Hidden
Hidden
Vul de gegevens van de locatie waar de zonnebranddispenser geplaatst moet worden in. We gebruiken deze gegevens alleen voor deze zonnebrandactie. Let op! Deze actie geldt alleen voor organisaties in het werkgebied van Univé Noord-Nederland
Hidden
Hidden
Hidden
Contactpersoon